Звездата на българския театър и кино Йоана Буковска, която неотдавна се омъжи, призна, че със съпруга й Иван вече работят за бебе.

Освен това тя е готова да прекъсне кариерата си, докато отглежда детето.

„Да имаме дете е най-големият подарък, който с Иван сме си пожелали на сватбата. Работим по въпроса, така че се надяваме скоро да го получим. На 20 ноември правя точно 20 години, откакто съм се качила на сцената. Мисля, че едно човече ще бъде идеалният подарък за положения труд. То ще си вземе своето полагаемо време. После ще продължа да работя – кариерата и ролите няма къде да избягат“, сподели актрисата в предаването „Тази сутрин“ на bTV, пише bliasak.bg.

Тя разказа, че наскоро с любимия й са се върнали от 17-дневно сватбено пътешествие. Двамата отдавна тайно мечтаели да посетят Ирландия, Шотландия и Англия. За това решили заедно да сбъднат желанията си под формата на сватбено пътешествие, което под думите й Иван организирал перфектно и се постарал в него да има много изненади. Тя се радва, че уцелили хубаво време и нито веднъж не ги е валял дъжд, въпреки че тази част на света се слави с влажното си време.

На въпроса какво работи съпругът й, Йоана сподели, че той се занимава с европейски проекти:

„Работи за една австрийска фирма, управлява софийския им офис. Няма нищо общо с моята работа. Хубавото е, че той е много артистична душа, много пътува по далечни страни. Аз също много пътувам. Като деца чакаме с нетърпение ваканциите“.