Новото видео на Деси Тенекеджиева „Everybody“ е заснето в Лондон и в него участва един от най-успешните английски музикални продуценти Саймън Бритън. Самият той е създател на култовата група „Тиърс фор Фиърс” и има над 50 милиона продадени сингли и албуми като музикант, композитор и продуцент. Работил е с такива колоси като Майкъл Джексън, Стинг, Еминен и Тимбаленд.

Любопитен факт е, че след неоложно излязъл ангажимент на артиста поканен за снимките на видеото, Деси Тенекеджиева спешно търси нов актьор с характерно ирландско излъчване. Избира Саймън Бритън без да знае нищо за него от каталога на лондонска кастинг агенция два дни преди снимките. Така съдбата случайно среща Деси и Саймън, който в този момент изгражда приоритетно и актьорската си кариера. Той чува песента “Everybody”, прави проучване за филмовата, продуцентска и музикална кариера на Деси Тенекеджиева, след което лично и се обажда с новината, че ще участва в проекта.

Деси Тенекеджиева е продуцент и режисьор на всички свои видео клипове и винаги работи в екип с оператора Жоро Марков. Двамата завършват окончателния вариант на “Everybody” преди дни, като вкючват и впечатляващата анимация на режисьорката Мина Милева от филма й „Контрасти”. Рисуваните кадри се сливат удивително с историята и пътуването на двама души един към друг, които никога не се виждат, а когато на края се срещат, всеки потегля към собствения си свят и епоха.

Предпремирата на проекта се състоя в Брюксел, където Деси изнесе голям концерт в качеството си на Посланик на добра воля на YHRI - Младежи в подкрепа на човешките права.

Песента “Everybody” е по музика и текст на “Кeen” и е пореден сингъл от албума на актрисата “Crazy Butterfly”. За пръв път в продукт на български артист, ексклузивно участват и световно известните музиканти Карлос Херкулес – ударни и Грейъм Кърнс - китара, които свирят и записват с Джордж Майкъл, Алиша Кийс, Браян Адамс, Шер и други. Интересно е, че те сами проявяват желание да свирят безвъзмездно в парчето, продуцирано от Мага, след като го чуват на демо запис в голямо лондонско студио. Песента е на английски и е с алтернативно рок и чилаут звучене.

Кринолинът, с който Деси кръстосва лондонските улици е дело на сценографа Юлиян Табаков, съчетан с костюми на дизайнерката Ирина Червенкова. Прическата е на Кремена (Студио Фетиш, а гримът на Грета Великова. Компютърните ефекти са на Creative studio, а цветните корекции на Константин Боров.