Най-новото гадже на Леонардо Ди Каприо - моделката на бельо Ерин Хедъртън, се оплакала от ужасната лична хигиена на актьора.

В опитите си да бъде "зелен" и да пести водните ресурси на планетата, той редовно избягвал да използва дезодорант против изпотяване и не се къпел с дни, което крайно отвратило половинката му, пише bliasak.bg.

"Ерин се оплаква на приятелките си, че Лео смърди доста отблъскващо. Тя не одобрява и това, че той е ужасно разхвърлян и трупа дрехите си на купчини из цялата си къща. Да не говорим, че в кухнята му се търкалят мухлясали остатъци от храна и неизмити чинии. Изобщо Ерин е потресена от начина му на живот", разкрила позната на моделката.

*Ерин и Лео

"Лео позволи на стремежа му да опази околната страна да разруши любовния му живот. Според него е съвсем в реда на нещата да се къпе само два пъти седмично и да не използва дезодорант, защото билo нещо "неестествено". Освен това той е запален по рециклирането, но за съжаление редовно пропуска момента, в който идва боклукчийският камион, в резултат на което отпадъците се трупат в дома му в чували и цялата му къща замирисва на бунище. Ерин е толкова разочарована от всичко това, че му каза да се стегне и да заживее като нормален човек, защото иначе ще го напусне", добавила дружката на модела.