Михаил Билалов, известен като Джаро от "Под прикритие", бил пристрастен към грубия, на моменти дори брутален секс. Актьорът сам разкрива, че експериментира в леглото и е пробвал какви ли не нестандартни изпълнения.

"Към една жена трябва да се отнасяш безкрайно коректно в живота и грубо в секса", каза Джаро в скорошно интервю, пише Lifestyle.bg.

"Жените това искат - да бъдеш кавалер, джентълмен, крайно учтив, приятен човек и да бъдеш брутален там, където трябва. Навремето казваха - в оная работа", конкретизира се актьорът и продължава:

"Харесвам секса до болка. Мога да го поема, докато самото ми съзнание и тяло могат да го поемат. После се питам защо го правя. Любопитство на мозъка. Сексът е все едно да ровиш в гроб. Жената е като гроб. Сексът е опит за спасяване от смъртта, но само любовта може да се измъкне от нея".

Мишо Билалов допълва, че вече е остарял за някои неща и ако преди е обичал винаги да бъде отгоре, то сега предпочита да лежи отдолу, докато жената се вихри над него.

Според последните клюки "вихрещата се" в момента е водещата по БНТ Александра Гюзелева - Шани, която топли брачното му ложе, докато жена му си живее в Париж.