Росен Куката от „Под прикритие” кръвно обиди родните ни полицаи.

Възмутен е дори вътрешният министър Цветан Цветанов, който позвънил на екипа на продукцията, за да изкаже своето разочарование.

Така телевизионната кримка, до вчера любима на униформените, сега събира тяхната ненавист.

Причината за това е репликата на Росен Куката (Мариан Вълев), който стреля срещу полицаите, крещейки: „Къде сте бе, хомосексуалисти в униформи”.

Култовата сцена беше качена в Интернет и се радва на огромен зрителски интерес.

Членове на екипа на „Под прикритие” изпаднали в немилост и когато шофирали на пътя личните си коли – пише „България днес”, цитира kliuki.bg.

Доскоро те били спокойни при проверките на катаджиите и пътните полицаи, защото само показвали картата, с която доказвали, че са част от екипа на сериала. След това били пускани по живо по здраво. Сега обаче тази карта загубила магичните си свойства.

*Росен Куката (Мариан Вълев)

Репликата на Куката разочаровала полицаите и дори самия Бойко Борисов, който си сменил мелодията на телефона. Сега джиесемът на премиера не свири с музиката на „Под прикритие”, а с музикалната тема на „Столичани в повече”.

Доскоро българската кримка беше най-харесвана от служителите на реда. На последния купон на сериала дори присъствали висши полицейски шефове. Дали пък сценаристите на сериала няма да се опитат да реабилитират униформените – се питат фенове на кримката.