Истинска буря тресе групата на комиците в „Шоуто на Слави" от няколко седмици.

След като преди време тръгна слух, че Виктор Калев има желание да се раздели с екипа на Слави Трифонов, сега в редиците на шоуто упорито се говори, че друг актьор - Мариан Бачев, също обмисля да напусне, пише skandalno.net

Актьорът бил на границата на търпението си към гологлавия шоумен и едва понасял условията, в които бил принуден да работи.

Мариан хем взимал най-ниската заплата сред колегите си, хем не бил съгласен със скечовете и ролите, в които сценаристите го принуждавали да влиза.

Както е видно, Бачев непрекъснато се превъплъщава в женски персонажи, имитирайки фолк певици или проститутки. Перуката и маникюрът му отиват донякъде, което пък засилва интригите около сексуалната му ориентация, които го преследват от години.

За да прекрати завинаги слуховете, че е гей и да се раздели с педерастките роли, Мариан дори е готов да предприеме сериозната крачка да напусне „Шоуто на Слави".

Решението на актьора обаче няма да е „на сляпо". Вярна подкрепа той намира в лицето на колегата си Руслан Мъйнов, с когото поддържа топла приятелска връзка от почти 20 години. Двамата се запознават като младежи, когато са приети да следват в НАТФИЗ. Именно заради дългогодишната и изпитана дружба пухкавият актьор предлага на колегата си да се присъедини към техния екип в „Комиците", пишат от

Освен добрите им отношения обаче, има още едно нещо. Мъйнов и продуцентите на забавното предаване Евтим Милошев и Любо Нейков също са бивши кадри на Слави, така че с нескрито удоволствие биха отнели една от звездите в шоуто му.

Дали Мариан Бачев ще приеме да се трансферира в „Комиците", ще стане ясно след поне два месеца. Толкова е необходимо време, за да изработи предизвестието си за напускане на "Шоуто на Слави" и да оформи всички формалности по новия си договор в предаването на Нейков. Със сигурност обаче, ако отиде там, ще е при две условия - значително по-висока заплата и роли на персонажи само от мъжки пол.