Слави Трифонов ще бъде специален гост в първото издание за новата година на токшоуто „Търси се”.

Телевизионният водещ ще гостува на Меги и Нели тази събота, 8 януари 2011 г.

Това е едно от малкото интервюта през последните години, които Слави дава.

„Аз не се чувствам комфортно по време на интервю. Усещам, че изглеждам като човек, който току-що е направил нещо лошо”, ще се обоснове водещият.

Какъв е той като шеф, човек и приятел - ще разкрият хората, с които Слави работи ежедневно в своето шоу.



Първата изненада за водещия ще бъдат сценаристите на „Шоуто на Слави”, с някои от които той работи още от времето на „Ку-ку”. Иво Сиромахов, Тошко Йорданов, Драгомир Петров, Филип Станев, Светослав Митев и Александър Вълчев ще разкажат за първите си срещи с шоумена и как са се променили с времето техните отношения.

Те ще признаят, че благодарение на Слави всеки от тях е качил по няколко килограма.

„Той ни храни, той ни готви. Прави големи обеди в офиса, изобщо грижовен е много. Общо взето, ние живеем заедно и се забавляваме непрекъснато”, ще споделят хората на Слави.

„Най-голямото му качество е, че е безкрайно емоционален и същевременно това е и най-големият му недостатък”, разкрива Иво Сиромахов.



„Когато те приеме и те допусне до себе си, наистина може да ти бъде приятел. Недостатъкът му е, че не може да ти покаже, че те обича, но го е доказвал много пъти”, разказва Драго Петров.

„Много е трудно да работиш с хора, които са ти приятели, защото правиш много компромиси и работата понякога дава фира”, коментира отношенията си със сценаристите Слави.

„Изключително съм радостен, че работя в bTV. Когато започнах да правя шоуто, знаех, че някъде ще се прецакам, но не знаех къде. Не знаех къде е подмолният камък, вредното и лошото на това. А най-лошото е, че можеш да тръгнеш по течението”, допълва Слави.

Меги и Нели ще го срещнат и с най-забавната част от неговото шоу – актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев. Те ще му отправят и много смешни предизвикателства.



„Благодарен съм му, че превърна хобито ми в професия. Той е нашият режисьор. Може да те накара да полетиш от негови думи”, споделя Краси Радков.

„Аз се уча от тях. Като актьор съм много по-зле от тях. Когато работиш с някой, ставаш приятел с него. И после, когато се разделите, те боли в личен план, не в професионален. Като човек страдаш, понеже си обичал някой. Кой лесно казва сбогом?”, емоционално ще признае Слави.

В „Търси се” водещият ще се срещне и с любимите си колеги от „Ку-ку бенд”, които ще разкрият какъв е той извън работата в шоуто. За игрите на билярд и табла, за ирониите, съветите и смешните ситуации, които са преживели заедно, ще разкажат музикантите от „Ку-ку бенд”.



Слави Трифонов разкрива, че на този етап не е изкушен от политиката. „Не искам да съм следващият тип като Бойко Борисов. Аз и той сме се виждали – той е бил главен секретар, аз телевизионен водещ. После пътищата ни се разделиха – той стана кмет, а аз си останах телевизионен водещ”, коментира шоуменът.

По непрекъснато коментирания му личен живот Слави ще заяви: „Личният ми живот е супер. Основният ми проблем е, че полагам усилия той да не става публичен”.

Вижте видео:

Слави Трифонов - Нема такава държава