Актьорите от „Стъклен дом” Бойко Кръстанов и Александър Кадиев се майтапят с най-новата си колежка в сериала Михаела Стоичкова.

В новия сезон на телевизионната поредица Мика играе себе си. Още на първия снимачен ден обаче, заваляха шеги по неин адрес. Бойко Кръстанов дори качи клипче в профила си във Фейсбук, на което заедно с Александър Кадиев открито се присмиват на щерката на Стоичков (вижте видеото по-долу).

„Днес Михаела Стоичкова дойде при нaс. Ние я видяхме, облечена в розово, с черен клин, с черна коса, черни обувки с червена подметка. Много добро, свястно и хубаво момиче изглежда, сигурно е и много ''офъдно'', шета вкъщи, оправя всичко. Тя идва от Испания.” – казва Кадиев във видеото, след което следва импровизирана испанска реч и смях. На заден план се вижда и колегата им Явор Бахаров.

Мика реагира добре на видеото, като дори го сподели и на собствената си стена в социалната мрежа:

Изглежда, че футболната щерка е фен на Сашко, тъй като не пропусна да сподели с приятелите си във Facebook и Twitter, че е присъствала на театралната постановка "Български синдром" с участието на "уникалния" според нея актьор Сашо Кадиев. По думите й, на празника 8-ми март, Мика е решила да заведе на театър двете жени които най-много обича на този свят - майка й и баба й. След представлението, брюнетката дори качи снимка с любимите си жени, придружена от кратък коментар:

Вижте видео: