Актьорът Иван Ласкин първоначално бе избран за главната мъжка роля в новия роден сериал „Женени с деца в България”.

От „България днес” разбираме обаче, че той няма да приеме с мотива, че иска да отделя повече време за дъщеричката си София.

„Отказах, защото осъзнах, че с Алекс (Сърчаджиева) няма да можем да се справим с грижите около детето, нямаме роднини, които да го гледат. А снимките са от сутрин до вечер” – обяснява пред таблоида Иван Ласкин.

Алекс вече е подписала договор с продукцията и ще започне снимките на сериала. „Разкъсвах се отвътре, но като отказах, се почувствах много добре – свободен. Не ме тегли славата, аз съм на екран от 1983 г.. Вече съм на 42 г, затова избрах по-смисленото. Предпочитам дъщеря ми София да има по-често до себе си баща” – споделя Ласкин.

Освен да гледа бебето актьорът се е отдал на частни проекти – пише сценарии, с които е убеден, че ще има успех. „Знам за актьори, които играят в сериали и взимат едни 100 лв само и само да излязат на екран. Ако си отворя устата, мога да напиша две книги за това. В сериалите всички са като клонирани: мъжете са намръщени и с пистолет, а жените мънкат и се зъбят” – казва актьорът.

Има голяма вероятност в ролята на българския Ал Бънди да влезе колегата му Дарин Ангелов – шушука се из актьорската гилдия.