Иван Ласкин, който стана татко за втори път преди малко повече от месец, засега не желае да покаже втората си дъщеря на публиката, пише "Стандарт".

В "Шоуто на Иван и Андрей" той призна, че от светско издание му предложили пари, за да заснемат бебето. Той и Александра Сърчаджиева обаче категорично отказали.

"Не мога да търгувам с детето си", отсече актьорът, тотално пренебрегвайки холивудския стил, в който звездните двойки вземат баснословни суми от списания, за да ги пуснат в дома си. Ласкин се сблъска челно и с Иван и Андрей, които не скриха, че са взели кеш за ексклузивното отразяване на техните сватби.

"Щом сте решили - окей, но аз не разбирам така нещата", отсече Ласкин. Той се е опарил здраво от жълтите вестници. Първо качил снимки на малката си наследница в своя профил във Facebook, но фотосите после цъфнали по клюкарските страници.

"Изтрих всичко от социалната мрежа", оплака се актьорът. Алекс и Ласкин са заедно от 5 години и по думите му не са се разделяли за повече от 7 дни. "Именно тя е жената, която ме измъкна от алкохола", каза той.