В края на миналата седмица решихме да направим предварително гласуване, в което вие, читателите на Hotnews, да решите коя фолк певица според вас трябва да грабне приза ''Певица на годината'' на наградите на Планета.

След доста оспорван вот, резултатът е следният: Певица на годината трябва да бъде...Анелия!

Фолк звездата зае първо място с 30.27% от вашите гласове, а веднага след нея се нареди миналогодишната победителка Галена с 29.34%.

Като че ли феновете на Преслава този път я изоставиха и брюнетката се нареди на 3-то място с едва 15.51%.

Джена избута с малко Андреа, като двете имат съответно 9.26% и 9.04%, а накрая на опашката пък остана "примата" на фолка Глория с 6.59%.

През изминалата година Анелия мина през редица трансформации. Певицата успя да изненада всички, като неочаквано мина в отбора на блондинките, а в последствие на няколко пъти смени прическата и цвета на косата си.

Певицата не веднъж бе нападана, че подражава на световноизвестни звезди като Риана и Бионсе в новите си видеоклипове и фотосесии.

*Анелия vs. Риана

Въпреки, че на някои не им допадна "copy-paste" тенденцията в творчеството на Анелия, изглежда че новият по-модерен и по-секси имидж на певицата компенсира на 100%. Сред последните й песни са ''Така ме кефиш'', ''Проба-грешка'',  "Игри за напреднали" и 'Сложно-невъзможно''.

*Анелия vs. Бионсе

Анелия е общо със 7 номинации от телевизия "Планета", като освен за „Певица на годината”, звездата ще се бори и в категориите „Песен на 2011”, „Най-прогресиращ изпълнител”, „Най-добро видео”, „Най-добър албум”, „Артистично присъствие във видеоклип” и "DJ хит на годината".

Церемонията по връчването на наградите ще бъде утре, 6-ти март в зала 1 на НДК. А дали Анелия ще грабне приза, който й отредихте, предстои да видим!