Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, който пропусна мачовете на своя отбор през последните две седмици заради инфекция на гърлото, се завръща в групата на шампионите за важното гостуване на Тотнъм в неделя.

Бранителят Крис Смолинг, който получи травма в главата по време на контролата между Англия и Холандия, все още е под въпрос, а Том Клевърли и Антонио Валенсия са твърдо аут за визитата на "Уайт Харт Лейн", след като все още не са възстановени от своите контузии. Майкъл Оуен, който не е играл от месец ноември, също е започнал тренировки с отбора, но няма да е готов за мача с Тотнъм.

"Смолинг няма сътресение, но има много голяма рана на главата. Трябва да действаме изключително внимателно и да видим как е в събота. Рууни е готов и цяла седмица тренира с отбора, но Клевърли и Валенсия продължават да са аут - каза Фъргюсън, който сподели и мнението си за Тотнъм: - Двубоите с Тотнъм винаги са били много важни за нас. Без съмнение, това е най-трудното ни гостуване до решаващия мач с Манчестър Сити. Хари Реднап привлече доста играчи, които промениха ситуацията. Кайл Уокър е невероятен бек, който притежава страхотна скорост, когато се включва в атака. От другата страна това прави Гарет Бейл. Рафаел ван дер Ваарт играе много умно зад нападателите. Що се отнася до Лука Модрич - всеки осъзнава какъв невероятен играч е той. Тотнъм е отбор, в който има много талант, и те правят страхотен сезон".

Източник: