Калин Сърменов се обясни отново в любов на Ваня Цветкова в студиото на bTV.

Актьорът, който се шегуваше непрестанно с екранната си партньорка и водещите Ани Цолова и Виктор Николаев, успя да изстреля няколко бомби..

„Може би нещата се развиват, ние сме втори сезон все пак. Тя се е развела и сега мъж, който е агент под прикритие“, хвърли стреличка към конкурентния сериал Сърменов.

Той сподели, че с Ваня са малко сме изморени, защото предния ден имал тежък ден, снимачен, любовен. На въпроса на водещите дали Милото и прокурор Таня Стоева няма да се вземат най-накрая Калин отговори в типичния си шеговит стил:

„Има голямо разминаване между това какво ни се иска на нас, и това, което пишат сценаристите. Имаме страшна драма, непрекъснато спорим, за да ни отпуснат едно леглово пространство. Ако мен ме питате, ще я взема веднага.“

Но Ваня Цветкова отрече на мига.

„Влюбен съм в нея отдавна“, обясни й се Сърменов. Тя обаче контрира: „Трябва да се извиня на съпругата му. Голяма беля е този човек.“

Калин пак полушеговито, полусериозно обясни, че двамата се познавали от 20 г., но Ваня отричала. Тя каза и още, че Калин се занимава с куп неща и дори по време на снимките, пък тя го искала да е само с нея. Той пък я искал да е с нея след снимките. Актрисата сподели, че е била за седмица в Гърция, за да стопли душата си и да избяга от снеговита България. Ваня призна, че там си имала една приятелка, която се грижела за нея, пишат от dartsnews.bg 

"Още го чакам мъжа, който да се грижи за мен!", рече красивата актриса. Милото веднага прояви готовност да я вземе.

"Нека ме разкъсат. Ще дам всичко от себе си. Ние само крием, нека кажем в ефир за нас", помайтапи се пак Сърменов.

Актьорът хвърли светлина и върху най-важния въпрос, който вълнува всички фенове, дали култовият бандит Милото е жив:

„Понеже съм плешив, куршумът се хлъзна. В последния епизод има уловка – когато изкарват двете тела, на едната количка има система, на другата – няма. Така се разбира дали Милото е жив”.

По повод старта на новия сезон, който е на 3 март, Ваня обясни, че нещата не са такива, каквито се струва на пръв поглед. Което означава, че тепърва зрителите ще чакат големи изненади.

Скоро ще стане ясно не само дали Милото оцелява след стрелбата, но също така и кой е бащата на Мая и каква е историята на Таня Стоева с адвоката.