Нашумелият с ролята на Милото в сериала “7 часа разлика” повече от пет лета има връзка с 25-годишната надежда на Военния театър Лидия Инджова. Апропо, тя е 3 години по-млада от голямата му дъщеря!

Когато се запознават, Лидия е студентка в класа на Стефан Данаилов. Амбициозната мацка веднага вижда в известния актьор и собственик на рекламна агенция своя шанс за успех. По това време Сърменов тъкмо отново е станал баща - втората му съпруга Боряна му ражда дъщеричка. 20-годишната Лидия е луда по любовника си и цял НАТФИЗ става свидетел на тръшкането й, че Калин нямал време за нея.

Инджова тогава така и не успява да го накара да заживеят заедно, но Сърменов й купува апартамент на пъпа на София, в който сам прекарва голяма част от времето си, разкриват източници на “ШОУ”. Веднага след като “рижата амбиция” се дипломира, той я урежда на щат в Театъра на армията.



Връзката им вече не е тайна за никого, най-вече благодарение на самата Лидия. В интервю пред столично списание миналата година тя най-нагло и спокойно нарича много жененият Калин “свое гадже”. В моменти на криза в отношенията им пък изпитаната й рецепта за борба с любовната депресия била да се подстриже и да... дари кръв. “Олеквам като перце”, кокетничи артистката.

В момента метресата на Сърменов е звезда във всички клипове, които нейният любим произвежда като шеф на рекламна агенция. Обаче пак е в депресия. Откакто стартира “Седем часа разлика”, Милото не спира да дава интервюта, в които разказва за щастливото си семейство. “Искам точно жената, която имам, да се прибера вкъщи и да няма разправии, да няма драми, напрежение, обяснения”, заяви той. С втората си жена Боряна актьорът бизнесмен се запознал преди 13 години. “Познавам я от дете, тя беше едва на 17, когато дойде една Цветница в Сатирата и носеше гербер. Боряна е бултериер, много упорита – това е качество, което много уважавам. И, стъпка по стъпка, десет години й беше битката с мен. Накрая се предадох”, разказва Сърменов.

Макар че живее в България от двегодишна, любовницата му Лидия е чиста рускиня и е по-голям инат от Боряна, твърди неин колега. “Тя няма да остави Калин на мира, докато той не се разведе и ожени за нея”, говорят в кафенето на Военния театър, пише blitz.bg.