Алчността на фолк дивата Камелия е главната причина тя да бъде махната като водеща на “Споделено с...”, разкриха от ТВ7.

Освен че взимала 11 000 лева заплата, изпълнителката на “Изпий ме цялата” поискала и 50 % от рекламните приходи на предаването.

Това вбесило продуцентите от “Ноу фрейм” и те набързо привикали Вихра за водеща. Така с един куршум те ударили два заека, тъй като “отчаяната съпруга” се навила да е всекидневно на екран само срещу 3 000 на месец.

*Вихра

Припомняме, че Камелия пък разкри пред Венета Райкова своята истина за скандалното си уволнение. Фолк певицата хвърли и бомбата, че е получила покана да бъде гост в първото предаване с новата водеща Вихра: “Ако бях отишла, това значи, че щях да се самообеся! Щях доброволно едва ли не да си отстъпя мястото, което щеше да потвърди информацията, излязла в Интернет, пише blitz.bg.

Истината е, че не съм си тръгнала доброволно - това държа да го подчертая... От това и най-много ме заболя всъщност - че някой говори вместо мен. Това беше най-гадното! Не толкова, че няма да съм водеща. Можеше да бъде по-етично!... Всичко приключи. Разбрах истината! Разбрах, че има хора, които са целели това да се случи! Пожелавам им успех!”, заяви устатата фолк дива.

*Камелия