Бременната моделка, която показа прелестите си по еротични списания дори в чужбина, вече не смее да ходи самичка където и да било.

За нейното добруване и сигурност се грижат 4 дами и един мъж. Гримьорката Джули следи Ни Ло винаги да е с перфектен макиаж – бременна или не, на г-жа Божинова е забранено да се появява с кръгове под очите или с цъфнали пъпки по носа.

Неотлъчно до Николета е пиарката Мария. Тя шепне на ушенце правилните думи, които бившата плеймейтка трябва да говори в обществото. Третата дама от свитата на Лозанова е журналистка, която чинно записва умозаключенията и прозренията на бъдещата майка.

В антуража на Николета влиза и голямата й сестра Божидара. Тя копира Божинова – носи се с очила като тези на плеймейтката.



Последният човек около силиконовата красавица е неизвестен мъж. Той хвърчи около Николета, държи си очите отворени на четири и припка да отваря врати навред. Макар да не показва огромни мускули и дебел врат, характерни за бодигардовете, пазителят на Божинова не се отделя от нея. Отвреме-навреме младежът се изявява като шофьор на Николета.



Начело на свитата е самата г-жа Божинова. Бъдещата майка, която чака рожба през март (слуховете са, че ще ражда навръх 3 март), както винаги е облечена стилно, пише kliuki.bg. С хората зад гърба си тя се чувства сигурна и защитена и дори се усмихва по-често от преди. А когато Николета се усмихне, огрява слънце, въпреки всичките злостни коментари на антифеновете й.