Ники безкрайно много уважава баща си и прави всичко възможно да изглежда достоен негов наследник.

Той накара фамилията да се гордее с футболните му успехи, но любовния му живот остава мистерия за семейство Михайлови.

Попитани от сп. Story за отношението им към сегашната половинка на вратаря, Боби Михайлов и Мария Петрова дори не се опитаха да покажат, че изпитват топли чувства към сегашното му гадже, пише kliuki.bg. Нещо повече, Боби се държал по същия начин с нея, както се е държал и с Николета Лозанова навремето:

„На „здравей-здрасти“ бяхме и с Николета, така сме и с Алисия“, лаконично заяви Боби Михайлов.

*Мария Петрова и Борислав Михайлов (Снимка: Bulphoto)

Тези думи сигурно са се забили като нож в сърцето на фолк певицата.

*Алисия и Ники

„Познаваме се с всичките, с които е бил, но не сме се сприятелявали. Идвали са ни на гости и нищо повече. Не обсъждаме връзките му, а и не мисля, че аз съм тази, която да му дава тон как да постъпва“, така описва „топлата“ си връзка с гаджетата на Ники Мария Петрова.

*Николета и Ники

Известно съжаление се долавя от думите на Боби Михайлов за разпадналата се връзка между синът му и милионерската щерка, с която Ники излизаше известно време:

„Единствено с Алекс (Арабаджиева) сме били в по-близки отношения, ходили сме заедно на почивка, на екскурзии, но все пак сме добри познати с родителите й, така че не е странно, че сме на „ти“ и с дъщеря им. Но с което и момиче да е Николай, единственото, което съм му казвал, е да не бърза, да избере тази, с която ще може да живее. Но мислиш ли, че ще ме послуша? Колкото аз съм чувал думите на майка ми и баща ми“, заключва той.

*Ники и Алекс

Вижте фотогалерия: