Един от родните футболисти, който е сред най-запалените любители на женските прелести, направи сензационното признание, че не си пада по силиконовия бюст.

Ники Михайлов, през чието легло е преминала и кралицата на плеймейтките Николета Лозанова, разкри на всеослушание, че имплантите превръщат нежните гърди в „изкуственяци”, пише kliuki.bg.

Именно поради това бюстът на Алисия, с която слуховете го свързват, хич не му бил по вкуса.

По този начин фолк певицата, която преди време не се посвени да признае, че е захранила гръдната си обиколка с няколкостотин кубика, не се вписва в концепциите на Михайлов за идеална жена, но явно има с какво друго да го впечатли, за да не обръща Ники чак толкова голямо внимание на факта, че циците й са прекалено „надути” и „твърди” на пипане.

*Алисия

Далеч по-голямо впечатление в изказването на вратаря по отношение на съревнованието между изкуствените и естествените гърди в личната му класация прави признанието, че овалите, които все още не може да прежали, принадлежат на споменатата вече Лозанова.

*Николета Лозанова

Връзката между Николай и Николета беше ситуирана във времето, в което брюнетката все още беше в групата на натуралните мадами. Именно от онзи период Михайлов пази спомена за меката и нежна естествена гръд на Лозанова, която все още използва за ориентир.