Уникална снимка на несъгласната с всичко Андреа шества из интернет. Фотосът показва обичайната физиономия при отказ на фолкдивата.

Тя постоянно отказвала на любимия си Кобрата, като използвала в речника си по-често думата ''не'', когато боксьорът искал нещо от нея. Последният голям отказ на Андреа бил да ходи на мачовете му от тежка категория, където българинът наистина прави истински фурор.

Блондинката категорично заявила, че не й е приятно да гледа как спукват от бой любимия й. Тя категорично отказала да пътува в чужбина за мачовете, защото не била фенка на кървищата и тежките удари. Кубрат се лишил от нейната подкрепа, но преценил, че приятелката му ще го разсейва, ако е близо до него покрай мачовете. Преди време пък Андреа му отказа да се оженят, защото смятала, че е прекалено млада за това, пише kliuki.bg.

Със същия мотив отпаднала на този етап възможността скоро да си имат бебе. В действителност Андреа искала да прави музикална кариера. Преди година медиите писаха, че Кубрат нарочно държи любимата си далече от ринга, защото му носела лош късмет. Не знаем дали Кобрата е фаталист, но е факт, че Андреа на е забелязвана скоро в публиката около ринга.