Синът на Катето Евро Сашо Кадиев не бърза да се жени. С гаджето му Таня са заедно едва от година и отскоро делят общ покрив, но под наем.

„Първо трябва да се установим и ще му мислим”, дискретно отби въпроса за разходка до олтара пред bTV той. Засега е щастлив от факта, че избраницата му заряза петгодишна кариера на салса танцьорка в Лондон заради чара му. В британската столица Тончева работила с хореографа на Мадона и 50 Cent.

В едно от редките си прибирания в България красавицата отишла на театър и се влюбила в Сашо, който играел в „Горката Франция”. Приятелки й насадили схващането, че обектът на желанието й всъщност е гей. След постановката се запознали и Таня го поканила на спа във Велинград по женски. Няколко салса партита по-късно Кадиев успял да я целуне и разсеял всичките й съмнения за сексуалната му ориентация. Към днешна дата в отношенията им цари патриархален ред – той носи парите, а тя шета и готви, пише Монитор.

Освен с роля в новия сезон на „Стъклен дом” Сашо ще атакува ефира на bTV и като водещ на „Преди обед”. В обновеното като декор и концепция предаване ще си партнира с бившата репортерка на медията Деси Стоянова.