search icon
search icon

Андреа за любовта, секса...и още нещо

В новия брой на Mr.Big е един от най-известните боксьори в света, Кубрат Пулев

В новия брой на Mr.Big е един от най-известните боксьори в света, Кубрат Пулев. Броени дни след като защити Интерконтиненталната си титла на Международната боксова федерация, той разказва в откровено интервю за професионалните си успехи и любовта в живота му, Андреа.

Тъй като февруари е месецът на любовта, февруарският брой на Mr. BiG е по-романтичен от всякога! Когато става въпрос за любов, е неизбежно да не се спомене една от най-коментираните двойки в публичното ни пространство – фолк-певицата Андреа и Кубрат Пулев.

Малко след като направи промоция на новия си албум на рождения си ден, Андреа позира в спираща дъха фотосесия за списанието! В интервю за изданието тя споделя своето мнение за любовта и секса.

Изданието влиза в ролята на Купидон, и представя на читателите цял сценарий за това как да изненадат любимата си с един нeзабравим Св. Валентин. А по-смелите от тях имат възможността да научат кои са най-романтичните места, на които да предложат брак и да чуят заветното ''Да!''.

Верен на максимата ''мечтите са безплатни'', Mr. BiG е подготвил класация на дестинациите, на които са снимани едни от най-прочутите филми.

Въпреки че “любовта е във въздуха”, лейбълът не пропуска и сериозните теми, които вълнуват всички. Такива включват любопитен материал за банковите тайни, както и статия за автомобилите, които използват властващите в държавата и в църквата.

Съвсем скоро Mr. BiG ще превърне София в истинска вечер на Оскарите! Повод за бляскавата церемония ще бъдат годишните гала номинации на списанието. Лейбълът ще събере личности от светския живот на България, включително представители на бизнес сферата, модните и музикалните среди, пише blife.bg.

Събитието ще се състои на 09.02.2012 г., от 21.00 часа, в култовия клуб Night Flight,от където и успешно тръгна първият брой на Mr. BiG. След официалната част, и представянето на всички корици и всички Mr. BiG на 2011 година, гостите ще продължат с горещите изпълнения на лицето от корицата – Андреа.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари