Фолк певицата Магда заряза гаджето си Красьо Черния заради изневяра. Гласовитата блондинка се натъкнала на шокираща гледка в апартамента на гаджето си в София, когато изненадващо тези дни се прибрала.

Силиконовата бургазлийка била сащисана, когато видяла Красьо на калъп с три жени едновременно. Скандалният лобист не само бил обграден от проститутки, но също така – пиян и дрогиран, пишат от novini.bg.

Освен триото платени любовни жрици в купона участвал и друг мъж. Красьо се опитал да успокои възлюбената си, която изпаднала в истерия, че само се забавлява, но това изобщо не помогнало. Опитите на бизнесмена да убеди приятелката си, че не таи никакви чувства към случайните си секс партньорки само още повече я вбесил.

Връх на всичко обаче била наглата покана на една от компаньонките и Магда да се включи в оргията. ''Аре, ма, идвай и ти, не се прави на толкова целомъдрена'', извикала й проститутката. Последвал страшен скандал, след който Магда си тръгнала от апартамента на гаджето си на бул. ''България'' с гръм и трясък.

Засегната фолк певицата с дни не отговаряла на обажданията на Красьо, докато накрая не й писнало и решила да прекрати връзката им окончателно.