Скандалният плевенски бизнесмен Красимир Георгиев, по-известен като Красьо Черния, е представил на Нова година приятелката си Магда на майка си, съобщава столичен вестник.

Това бил и поводът двамата да се смятат вече за сгодени. Влюбената двойка прекарала новогодишните празници в родния му дом в Плевен.

Заради Красьо Черния фолк певицата отказала всички участия, като се надявала така повече да се хареса на бъдещата си свекърва.

Магда очакваше официално предложение за женитба още през септември, но така и не получи заветния годежен пръстен.

Въпреки това тя не спира да твърди: “Красьо е любовта на живота ми и нищо не може да ни раздели. Все още не съм получила официално предложение за брак, защото не бързаме. Хубавите неща стават бавно. Но съм в очакване. Не говоря много за него, за да не ни урочасат”, откровеничи певицата.

Откакто са заедно, 29-годишният “кадровик” на съда Красьо Черничкия отрупвал с ултраскъпи дарове любовницата си, разкриват близки на чалга изпълнителката, пише blitz.bg.

Те със завист разказват, че скандалният плевенчанин е подарил на любимата си чисто нов джип и често я разхождал до едно от най-скъпите места в света – Дубай, където също не жалил средства, за да я глези.

Преди три години заради Магда Красьо купил огромен апартамент в центъра на столицата, обзаведен с джакузи и цяла дузина екстри. Дали любовната връзка между чалгаджийката и приближеният на висши магистрати Красимир Георгиев ще завърши с Менделсон, предстои да узнаем в скоро време.