Преди малко повече от два месеца, Магда претърпя инцидент с ATV, при който счупи крак и ръка. Тогава певицата премина през две успешни операции, след които трябваше да остане дълго време на легло.

"Възстановявам се добре. Старая се да бъда силна, защото човек трябва да преминава през всичко хубаво и лошо - това е животът за съжаление, не съм искала да ми се случи така, но пък се радвам, че имах близки хора, които ми помогнаха да преодолея трудните моменти. Смея да твърдя, че не съм паднала духом, боря се и гледам напред" - казва Магда в първото си интервю след кошмара, който е преживяла, пише signal.bg.

"Бях близо два месеца на легло, но гледах напред и си правех планове за бъдещето и така ми минаваше времето. Страшно много мислех за работата, за това, което искам да направя и да променя. Дадох си сметка какво съм пропуснала да направя и какво трябва да направя сега, след като се възстановя напълно" - допълва блондинката.

В "Звездно" Магда разказа как се е случило всичко:

"Случи се по много нелеп начин. Исках през деня да ми се случи нещо интересно, нещо забавно. Търсех някаква емоция и така стигнах до ATV-то, оттам нататък не помня нищо. Последната мисъл, която ми беше в главата е "правя последна обиколка и спирам, че трябва да ходя на фитнес", но се събудих във ВМА. Нямам абсолютно никакви спомени от случилото се, защото бях с ударена глава, даже ми се губят три-четири дни от престоя в самата болница. Била съм адекватна в болницата, говорела съм, идвали са ми на свиждане, но аз нямам никакви спомени от това, което се е случило. Имах един много критичен момент, когато осъзнах какво се случва и си казах: "Аз няма да мога да издържа месец и нещо на легло", аз съм толкова енергична, всеки който ме познава знае, че не мога да стоя на едно място повече от половин час. В главата ми беше пълна каша, лутах се в мислите си и беше ужасно, но си казах, че трябва да бъда силна и това, което ми се е случило е едно препятствие, което трябва да мина. Радвам се, че събрах сили и си изкарах прекрасно в компанията на близките ми хора. Много благодаря на майка ми, защото ако не беше тя, не знам...".