Едно от най-рейтинговите предавания на TV7 подготвя огромна изненада за феновете с нов, напълно неочакван водещ, който ще поеме щафетата от Камелия на 25 януари. Кой ще заеме мястото на любимата певица в ''Споделено с....'' ще стане ясно буквално дни преди подготвяната смяна в популярното токшоу.

Камелия остава на екран до 24 януари, а дотогава най-любопитните и наблюдателни зрители на TV7 могат да потърсят ключа към загадката кое е мистериозното ново лице на предаването в ефира на телевизията. TV7 и !no frame media обещават разтърсващо първо предаване с новия водещ на ''Споделено с...'', където една разтърсваща история ще бъде разказана докрай за първи път и много тайни, вълнуващи зрителите, ще бъде разкрити.

Мениджмънтът на TV7 и продуцентите !no frame media разширяват трибуната на зрителските лични истории с нови, популярни лица.

''Успехът на предаването се дължи на личните истории на зрителите. Камелия със своята чувствителност и комуникативност успяваше да предразположи хората да споделят най-болните си и лични проблеми и заедно се опитвахме да им помогнем. Благодарим й за нейната всеотдайност, сърдечност и лично отношение към предаването. Верни на зрителите на TV7, ние сме приготвили големи изненади занапред'', сподели Вили Сечкова, продуцент на предаването.

Според изпълнителния директор на ТV7 Евелина Колева промените са естествено продължение на развитието на канала. ''С привличането на нови популярни лица в предаванията на TV7 непрекъснато надграждаме трайната връзка с нашите зрители. ''Споделено с ...'' е лидер в своя жанр и сме убедени, че успехът на предаването ще се затвърди с новото лице, което ще застане начело на шоуто в края на януари.''