Андреа никога не е криела, че има заможни родители, които угаждат на всичките й прищевки. Още от малка настоящата попфолк певица обича да се кипри със скъпи дрехи и аксесоари. Веднага след абитуриенския бал слага силикон и яхва луксозен джип BMW X5. Все подаръци от мама и тате.

Именно те са хората, които дават начален тласък на кариерата й като изпълнителка чрез солидна финансова подкрепа. Мълви се, че инвестират над 100 000 евро, за да стане любимото им чедо чалга дива. За всички е ясно, че Теодора Андреева, както е истинското й име, не блести с кой знае какви гласови данни, но за сметка на това се фука със скъпи клипове и тоалети.

''Много вложихме, за да я направим звезда'', признава Михаела Андреева, майката на певицата. Тя обаче не разкрива, че докато са наливали пари в поредния високобюджетен видеоклип на щерка си, други хора са изгорели с немалки суми.

В момента госпожата е управител на ''Мета Мекс'' ООД – фирма, която се занимава с дистрибуция на крепежни елементи и инструменти – собственост на нейния съпруг и баща на Теодора, Румен Андреев. Ако отворите уеб сайта им, ще установите, че непрекъснато предлагат свободни работни места. Защо ли? Служителите масови ги напускат заради неизплатени заплати.

Андреа с луксозен джип BMW X5.



Неотдавна работниците се вдигнали на своеобразен бунт и вкупом си подали молбите за напускане. Някои от тях предприели и по-крайни мерки. Един от опериралите се, бивш шофьор в ''Мета Микс'' не се поколебал да съди фирмата.

Родителите на Андреа му дължат сума в размер на 7000 лева. Момчето няколко месеца работело без заплата,но накрая нервите му не издържали. Шефовете до последно обещавали, че ще му дадат заработените пари. Уви, така и не удържали на думата си, а той бил принуден да търси нова работа.

Излъганият шофьор се надява справедливостта в крайна сметка да възтържествува и всеки да си получи заслуженото. Той се зарича, че няма да се откаже да доведе съдебната битка до край, пише skandalno.net.

Според запознати, докато служителите на Румен Андреев се чудели с какви пари да изкарат поредния месец, той разширявал бизнеса си. Бащата на скандалната пайнерка развивал дейност и в областта на недвижимите имоти. Андреев е известен още като бивш общински съветник в родния си град Сапарева баня. Навремето закупил стара къща там и я превърнал в луксозна вила. Самата Андреа често отсяда в имението на татко си, когато иска да избяга от светската суета.