Новата година за Емилия започна с много музика и прекрасно настроение в Хисар, в компанията на нейни верни почитатели. 
В първите часове на 1 януари певицата се отдаде на щуро парти с приятели в популярна пловдивска дискотека, където празнуваха до зори.

Емилия е щастлива от късметите, които изтегли от новогодишната баница: ''знай, че си безценна'' и ''годината ще те омае, любов около теб витае''. 
Откакто стана майка, за Нова година певицата винаги си пожелава едно и също - малкият Иван да е жив и здрав и да бъде най-щастлив. 
Малкият сладур е много доволен от подаръка, който Дядо Коледа му донесе – малък пинчер Ричи, който е само на 40 дни и тежи ''цели'' 200 грама.

Точно в полунощ Емилия си пожела и още нещо - през 2012-та да бъде много обичана, успешна и винаги да бъде там, където са мечтите й. 
През Новата година певицата ще зарадва своите фенове и с нов албум, но за сега не се ангажира с конкретна дата за излизането му. 
Съвсем скоро звездата ще представи най-новата си песен, която е неин общ проект с композитора Оцко и върху която са се потрудили много, пише planeta.tv.

Тъй като не обича гръмките определения, Емилия се разграничава от публикациите в медиите, в които се говори, че това ще е следващия супер-хит. 
Тя предпочита първо песента да стане факт, хората да я чуят и едва тогава сами да преценят дали да я поставят сред хитовете на звездата.