В студиото на „На Кафе“ певицата с кадифен глас, седна до елхата и разказа за семейството си и топлината, която й дават вкъщи.

Тя е от артистично семейство, нейната майка Анета Сотирова е изиграла едни от най-култовите роли в българското кино, баща й е музикант от музикално семейство.

Белослава помни строгостта на баща си и вечерния час, който й е налаган, до момента, в който не завършила училище. Правилата не са й тежали, напротив. Белослава казва, че именно те са я научили на чувството за отговорност и самодисциплина.

Певицата бързала да вземе две години за една в училище, защото родителите й обещали, че щом завърши може да отпътува, където си пожелае. Това дало невероятен стимул на Белослава и когато изкласила отпрашила за Щатите.

Никога родителите на певицата не са й налагали мнението си. Единственото, което й горчи е, че баща й не харесва особено музиката, която прави. Той си падал по по-мелодични песни, обожавал Адреано Челентано, а на дъщеря си правел страхотни критики от време на време.

Изпълнителката на „Между две луни“ сподели, че прави опити да приема критичните бележки ведро, но понякога не успява, затваря се в себе си, за да изживее разочарованието от това, че не е била разбрана и харесана. Ето защо, не обича да чете коментари и блогове в интернет, за да не си причини емоционални вреди, пишат от Blife.bg

В кратък видео материал, Анета Сотирова се изказа ласкаво за своята щерка:

„Неповторимо дете, единствено дете, любимо дете, нежно, мистично“ – така удохотворено я определи щастливата майка. Тя разказа, че дори не помни белите, които щерка й е правила, тъй като по онова време е работила и пътувала много, дотолкова, че не е успяла да проследи малките пакости на къдрокоската. Анета разказа и за интересните отношения на Белослава с баща й. Двамата водели „непонятни спорове“, тъй като били от една и съща зодия – рак, сантиментални и много раними.

Белослава разказа и за своята баба Мими, която била главно действащо лице в годините на детството й. Бабата пазела цели куфари с дрехи и обувки на Белослава. И до днес Мими винаги била с изряден маникюр и боядисана коса. От нея Белослава била наследила големия си бюст. Внучката описа баба си като практична и достолепна жена, която й е дала много.

Мъжът на певицата, Евгени, също влезе косвено в предаването. В кратко видео той нарече Белослава неговото „най-голямо вдъхновение и богатство“, думи, които просълзиха изпълнителката.

Накрая 14-годишната й дъщеря пожела на майка си да остане винаги такава, каквато е, като сподели, че я смята за най-добрата си приятелка. Божидара заяви, че Белослава е много отворена и си споделяли всичко. Майка й все й повтаряла, че няма да й се скара, ако си хване гадже, но момичето уверено заяви, че нито си има, нито смята скоро да си търси. В момента любимите й занимания са екстремните спортове.

Белослава с усмивка си спомни една от смешните детски случки, в които повикала духа на починалата си прабаба. Тя показа на Гала детинския ритуал с лъжици и салфетка, като в последствие го нарече „богохулство“.

Запитана от Гала дали дъщеря й вече е преминала през периода, в който се интересува от смъртта, Белослава казва, че малката дори я спирала с думите:

„Мамо, не говори затова.“

Изпълнителката разкри, че вярва в преражданията, в думите на Ванга и се страхува от смъртта, защото мисълта, че трябва да се раздели с този прекрасен живот, истински я плаши.