Белослава, която няма защо да се притеснява от сво­ите 37 щастливи години, е щастливо омъжена за ху­дожника Евгени Йонов.

Двамата имат дъщеря Божидара, която тази есен постъпи в Художествената гим­назия, по стъпките на татко си и неговия баща, ху­дожника Божидар Йонов.

Самата Белослава е на крачка от статива, с нейната диплома за художес­твен и рекламен фотограф от Щатите. Страхотната певица освен глас има и точно око, и прецизна ръка. Умее да пише, да композира и да снима според най-актуалните стандарти. Божидара носи и дарбите на ба­ба си Анета Сотирова. Звездата от Малък градски те­атър „Зад канала“ също е на „ти“ с повечето музи.

Тези, които я познават, знаят – общуването с Бе­лослава никога не е просто разговор. Светът в нея и около нея е нажежен от емоции, а формата, в коя­то се изливат те – ефирност, нежно докосване, кра­сота. Като песните й, чиито текстове пише са­ма, защото е убедена, че в тях трябва всичко да е много лично, пишат от kliuki.bg

Не обича да я наричат „бялата негърка“ – смята, че гласът й не е ка­то на чернокожите. Разби­рат ли хората посланията на музиката й? „Естестве­но!“ – отвръща. „Тези, които искам да ги разберат, опре­делено ги разбират, а аз не искам това да се случва с всички. Това даже ще ме обиди. Странно ще ми е да огрея навсякъде. Човек трябва да грее качестве­но“ – смята Белослава.

Снимка: Жената днес