Живот на село е новата мания на ВИП персоните от родния шоубизнес. След като "опосумът" Андрей се изнесе в Драгалевци, а рапарът Енчев хвана пътя за Банско, барабанистът на "Ку-ку бенд" Венелин Венков също се кани да става провинциалист.

Той и гаджето му Невена Цонева са закупили къща в софийското село Саранци и са решени напролет официално да заживеят в нея, пише вестник "Всеки ден". Преди това обаче двойката планира грандиозен ремонт, с който да превърне занемарената постройка в дом, отговарящ на представите им за уют и спокойствие.

За да изпълнят целта си, влюбените гълъбчета трябва да се бръкнат с поне няколко хилядарки. И тъй като певческата кариера на първата победителка в "Мюзик айдъл"е в тотален застой, Венко е този, който се нагърбва с осигуряването на финанси. Според запознати музикантът се е обърнал с молба към шефа си Слави Трифонов. Дългият е откликнал и се е съгласил да даде рамо на подчинения си.

Не е тайна, че той изпитва симпатии и към Венко, и към Невена, така че с готовност им е декларирал подкрепата си в семейното начинание.

Сега барабанистът започва солидни ремонтни дейности, които незнайно как ще трябва да съчетава с работния график в "Шоуто на Слави". Венко обаче е надъхан да зарадва Невена с нова къща напролет и двойката даже споделя, че влезе ли в новото жилище, ще пристъпи към далеч по-приятното занимание за създаване на наследник.