Рапърът Кристо, който отскоро се изявява и като актьор в сериала “Под прикритие" гостува на Вихра и Мая в “Станция Нова”.

Певецът беше много добронамерен в коментарите си към музикалните си половинки Галя, Сантра и Галена и бившата половинка на Иван видимо се разтопи от чара му, пише blitz.bg.

“Работата ми с Галена и Люси Иларионов беше удоволствие и събитие за моята кариера. Впечатлен съм от таланта на Галена. Тя е готова за различни предизвикателства и нашия дует е повратна точка не само за нейната кариера, а и за поп фолка въобще. Всъщност, дори не мога да нарека съвместната ни работа част от поп фолка", заяви Кристо.

Съвсем наскоро певецът представи екшън клип и с Галя. Гласовитата експоловинка на Миро не спести комплименти по негов адрес, като го нарече много сексапилен и носител на специфичния американски уличен стил.

*Кристо

Този път Кристо изказа възхищението си от съвместното си творчество с Галя.

“Тя е прекрасен човек, тя е гений, истински човек на изкуството, пише музика, текстове, вижда клиповете на песните в главата си, измисля всичко, такива визии има в главата си! Тя не е родена за този свят, толкова добронамерена и искрена, че малко хора я разбират”, разказва Кристо.

“Изключително благодарен съм и на Сантра, която ми подаде ръка в началото на музикалната ми кариера. Поддържам прекрасни отношения с нея и съм отворен за съвместна работа с нея, ако тя изяви желание”, казва певецът, който преди дуетите си със Сантра е учил в престижни американски университети и е попил най-доброто от хип-хоп културата на Америка.

По време на разговора Вихра също похвали Кристо за мъжкото излъчване и перфектна визия. Това даде основание на Катето Евро да заподозре опит за флирт от бившата половинка на Иван. Впоследствие обаче стана ясно, че рапърът има сериозна приятелка и Вихра се сконфузи, поднасяйки извинения.