Певецът се разплака в ефира на предаването "Денят започва" по БНТ.

Водещите организираха на изпълнителя виртуална среща с бившия му преподавател Петър Димитров от Музикалната академия в София, който в момента живее в Бока Ратон, Флорида.

Певецът не успя да скрие вълнението и сълзите си, въпреки камерите. "Аз се разревах тука, просто много се развълнувах", каза Веселин Маринов, който преди седмици се раздели с втората си съпруга Цветанка.

Излъганият съпруг я заряза заради съмнения, че тя му изневерява, но от тогава не си е позволявал публично да демонстрира мъката си. На признанието му, репортерката отвърна, че явно е много емоционален човек.

Остават 3 дни до концерта ми. Много концерти съм правил в зала 1 на НДК. Избрахме датата 1 декември, защото на 2 декември преди 30 години беше първият ми ангажимент в град Видин. Тогава пътувах цяла нощ от Видин до София с актрисата Татяна Лолова. Бях много притеснен, тъй като за първи път идвах в столицата, спомня си днес изпълнителят. Веселин Маринов заяви, че израстването в българската естрадна музика дължи на своя труд и таланта, който му дали неговите родители, пише Lifestyle.bg

От предаването става ясно, че денят на певеца започва в 6, 15 часа със сутрешен крос. В 9 часа той вече е в офиса си, където секретарката му съобщавала за дневните му ангажименти.