Огромният интерес към битката на талантите в X фактор отдавна надмина пределите на България. 

Това констатирахме още след като световноизвестната група Hurts публикува изпълнението на Богомил на тяхното парче “Stay” на стената си във Facebook.

Нова доза международен отзвук поднесе , който е един от най-големите в Европа и може да се похвали с над пет и половина милиона потребители.

Най-добрите специалисти по залози на компанията са впрегнали сили и са изкарали своите прогнози за изхода от надпреварата.

Според тях е най-вероятно състезанието да бъде спечелено от Богомил, като .

*Богомил Бонев

Богомил Бонев, който е прецедент в българското издание на X Factor със своите 14 години, явно би могъл да се бори и за голямата победа. Остава загадка дали той е станал техен фаворит заради одобрението на самите Hurts или заради безбройните почитатели, които спечели с таланта си.

Само на крачка след водача, според , е Рафи с коефициент 3.00. Чаровната усмивка на бургазлията може би е най-големият му коз, а може в подреждането да са взели предвид и качествата на ментора му Васко Василев, от чийто отбор са и двамата водачи в прогнозата.

*Рафи

На малка разлика след лидерите се подреждат , с което сексапилната изпълнителка автоматично става аутсайдер на букмейкърите.

*Ангел и Моисей

*Александра

Тази вечер по Нова телевизия предстои полуфиналът на X фактор, в който останалите финалисти ще се изправят в тройно предизвикателство. Дни преди големия финал, който ще бъде на 11 декември, кандидатите за звезди ще трябва да се справят с цели 3 песни, които ще докажат тяхната готовност да се борят за своето място на музикалната сцена. А още в следващото издание ще стане ясно дали скандинавците са наясно с предпочитанията и психологията на българина или Богомил ще остане само техен победител.