За програма в рамките на час и половина Марги иска точно 400 лева. Достъпната сума е като магнит за всички веселяци, които срещу четири стотачки уреждат популярно име, което да им пее.

От своя страна певицата е предоволна, тъй като графикът й с изяви е пълен с месеци напред. Именно заради липсата на хитове в собствения си репертоар Хранова се изявява с чуждо творчество по време на частните спектакли. Така тя извива глас върху инструментали на световни шлагери, френски шансони и руска естрадна музика.

Свидетели разказват, че въпреки вечната омраза между двата жанра - естрада и чалга, неколкократно в пика на купона Марги е веселила присъстващите и с попфолк парчета от репертоара на примата Глория.

Последната била наясно с кражбата на колежката си, но се правела на ударена. Примата на фолка не искала да влиза в полемика с Хранова от уважение към възрастта и звездната й кариера.

Композитори и текстописци на песните на чалга дивата обаче били несъгласни с кражбата и смятали да потърсят отговорност на Маргарита, пише вестник "Всеки ден".