Слави Трифонов не престава да натяква от екрана на шоуто си колко е морален и етичен, както и да сочи с пръст хората, които не спазват тези обществени норми. Но май и той самия не спазва законите. Всичките му автомобили са със затъмнени стъкла, което противоречи на правилата за шофиране.

Журналисти многократно са засичали шоумена да шофира зад черните стъкла на джипа си. Отгоре на всичко управлява автомобила с тъмни очила. Всеки обикновен човек, който си позволи такова нещо би бил наказан от КАТ. Дългия обаче често си позволява тази наглост, и то шофирайки със страховита скорост.

В момента колите, които Слави Трифонов управлява са „Brabus – AMG“, както и джип „Рейндж роувър". Те са тунинговани така, че да скриват шофьора от любопитните погледи отвън. Но по този начин намаляват и неговата видимост.

Като знаем и за проблемите със зрението на Слави, това застрашава още повече безопасността на пешеходците. При направена проверка е установено, че глобата при такова нарушение е твърде ниска – от 20 до 50 лева, което е и причина много ВИП персони у нас да злоупотребяват, пише skandalno.net.
Когато Трифонов кара коли за около 700 000 , защо да не отдели 50 лева ако случайно го глобят? Чудно е как човек, раздаващ морал на останалите, сам не уважава правилата?!