Лъскавият комплекс “Порт палас” в покрайнините на Варна е любимото място за отдих на редица популярни физиономии.

Сградата, част от която е собственост на бизнесмена Георги Гергов, обитава и шоуменът Слави Трифонов. Дългия се сдобил с лъскав апартамент, който се простира на “скромните” 240 квадрата. Водещият разполагал и с тераса, от която гледал към хоризонта. Трифонов се наслаждавал на всички удобства в сградата – бар-ресторант, басейн, фитнес. Комплексът имал и собствено яхтено пристанище, пише novini.bg..

За това удоволствие Гологлавият се изръсил около 1 млн. лв. Квадратът излиза по около 2700 лв. Това е твърде висока сума в кризата в бизнеса с недвижими имоти и жилищата пустеят. Затова в момента варненските брокери вече предлагат апартаменти за потенциални съседи на Слави с големи намаления.



Поддръжката не правел изключение и също биела рекордни нива. Всеки от собствениците е принуден да цака по 5000-6000 на година. Към разходите спадали видеонаблюдението, грижите за басейна и зелените площи.

Комшия на Дългия в “Порт Палас” бил Филип Киркоров, за който стана ясно, че разполага с няколко апартамента в комплекса. Руският българин обаче не се появявал често и до момента не бил засичан от съседите си в апартмант хауса.

По време на престоя му това лято компания на Дългия правеше възлюбената му Мартина Огнянова, която е варненка. Танцьорката от балет “Магаданс” се радваше на изключителни грижи от страна на шефа си.