„Няма връщане назад!“, отсече певецът Веселин Маринов, запитан от Петя Дикова има ли шанс да се помирят по някакъв начин със съпругата му Цветанка.

Това се случи в предаването „Тази неделя“, в което изпълнителят, възпял горчивото вино и нашата полиция, се опитваше да насочи разговора към концерта, който ще изнесе на 1 декември в зала №1 на НДК.

„Това е 18-ият ми концерт в тази зала“, обяви той, пише kliuki.bg.

Петя Дикова обаче не се даде и върна разговора към актуалната раздяла на Веселин Маринов и Цветанка.

„Не искам да коментирам този въпрос, колкото до вината, то е ясно – виновен е този, който обикаля телевизиите и дава интервюта“, разобличи Цветанка певецът.

Нарочената за прелюбодейка Цветанка не се спира и обикаля телевизионните студиа без почивка. След гостуването си при Карбовски, където обеща да не говори повече по темата, тя навести както Люба Кулезич, така и Вихра и Мая.

Цветанка отрича да е изневерявала на Веско, но той не ще и да я чуе. Сигурен е в изневярата на Цветанка, защото Цветан Цветанов му е приятел и сигурно са я засекли със СРС-та, е най-новата версия по форумите за неотстъпчивостта на Веселин Маринов.

„Май ще е по-добре да не се обвързвам повече, защото работата ми е такава, че често отсъствам от къщи. А винаги съм искал уют и някой да ме чака“, намекна за предстоящо безбрачие в „Тази сутрин“ неслучилият на жена изпълнител на шлагери.

*Веселин и Цветанка

Снимки: Bulphoto