Популярната актриса Ваня Цветкова сподели, че все още не е намерила мъжа на живота си.  „Не съм го срещнала, след като съм разведена и съм сама толкова години“ , коментира личния си живот Ваня Цветкова в бТВ.

За първия си съпруг Ваня Цветкова казва: "В момента, в който забременях и му бях в кърпа вързана, той престана да ме забелязва. Разбрах, че се оженил за мен не защото държи на мен, защото ме обича, а защото съм някоя. Сигурно си е мислил, че като се ожени за “някоя”, и той става “някой”... но ме спаси. Научи ме сама да се оправям, сама да отгледам сина си, да съм независима...", пише dir.bg.

Преди време актрисата беше споделила пред сп. Ева, че причината сега да няма мъж до себе си е в самата нея. "Просто съм много егоцентрична. Трябва да си готов да дадеш, за да получиш. Аз не съм готова... Не знам. Не ме харесват мъжете по някаква причина. Какво да се прави. Човек има едно, друго няма." Актрисата е готова да се раздаде докрай само за един мъж - за 28-годишния си син.

Ваня Цветкова е категорична, че много се уважава като човек. "Можеш да разчиташ на мен. Ако ти кажа нещо, значи съм ти го казала, ако имам към теб ангажимент, значи го имам. Никога няма да ти взема дори една игла, ако не е моя. Имам една честност, насадена от родителите ми. Честност до глупост. Постоянно гледам да угодя на другите. Доста хора смятат точно обратното за мен. Защото изглеждам студена, авторитетна, даже груба понякога. Човек си крие инстинктивно зад фасадата неща, които не иска другите да знаят за него" - казва тя.