Моделите могат да бъдат актриси и историята на шоубизнеса често ни дава примери за това. Луиза Григорова e един от топ моделите на агенция Ivet Fashion, но напоследък се е фокусирала предимно върху актьорската си кариера...

Познаваме я от сериала на bTV „Стъклен дом“, но можем да я видим и на сцената на НАТФИЗ. Не отказва и интересни модни ангажименти, пише сп. Grazia.

Своенравната по право Луиза разкрива гледната й точка за живота и други катастрофи...

- Сезонът на Стъклен дом вече започна. Героинята ти Алекс претърпява ли някакво развитие в новите серии?

- Разбира се, че има развитие в моята героиня. Ако Алекс седи постоянно на едно място ще ми стане скучно и ще си тръгна.

- Продължаваш да се бунтуваш или изведнъж се превръщаш в примерно и добро момиче?
- Не можеш да станеш примерна изведнъж, трябва да се случат някакви неща. Моята героиня преминава през различни етапи и се развива…. Това е на кратко.

- Имаш минало на успешен модел, но като че ли напоследък те вълнуват други неща. Отказа ли се от тази професия?
- Отказах се, защото не ми остава време. Ако изскочи нещо интересно обаче поемам съответния ангажимент. Вече имам право да избирам кой ангажимент ще поема и кой не. Интересни са ми например телевизионните реклами, големите кампании и клиповете...

- Би ли заминала да работиш като модел в чужбина?
- В момента нямам време за това. Ежедневието ми е заето с актьорството. Ако отида в чужбина няма да е, за да работя като модел, а за да отида на някой актьорски кастинг или да завърша курс по актьорско майсторство. Моделството беше един период в живота ми, който приключи.

Снимки: Никола Борисов