След като медиите разпространиха новината за изневярата на Луиза, подплатена с надлежен снимков материал, показващ как актрисата се натиска с младеж пред театъра, цяла България разбра, че Явор е рогоносец.

Продължението на историята обаче не бе отразена никъде. Вестник „Всеки ден” разкрива истината, че двамата от доскорошния тандем са били разделени в продължение на цял месец, пише kliuki.bg.

Новата информация гласи, че измаменият Явор Бахаров очевидно е простил изневярата на любимата си Луиза и отново я е приел в обятията си.

В момента къдрокосият актьор от „Стъклен дом” бил повече от всякога хлътнал по гаджето си и затова не смеел дори да повдигне въпроса за другия. Даже по повод възраждането на връзката си двете млади артистични звезди били организирали купон в квартирата, която отново обитават заедно.

Мълви се, че партито било полято със солидни количества алкохол. Не минало също така и без консумация на любимите на Бахаров вещества, забранени от закона.

За да е узаконено и пред обществото връщането им към семейната идилия, преди време нестандартната двойка е направила така, че да бъде забелязана на музикалния фестивал Spirit Of Burgas.

Неприятното в случая било, че двамата младежи, любими актьори на голяма част от тийнейджърите, са били в типичното си леко неадекватно състояние.

Натискали са се на плажа. Луиза се кикотела, а Явор нито за миг не изпускал от ръката си голямата пластмасова бутилка бира.

Снимка (водеща): Bulphoto