Маги Желязкова живее отделно от мъжа си, писаха наскоро жълтите издания.

Напоследък все по-упорито се говорело, че съпругът на Желязкова Борислав, известен с прякора Боби Манекена, й изневерявал с друга манекенка.

Именно това бил поводът, заради който Маги и бащата на сина й вече обитават два апартамента. Взели това решение, защото постоянно се карали и това е идеалният вариант. Потърсихме Маги Желязкова за коментар.

Лъжа е. Писна ми вече, жълтата преса ни развежда от 3 години насам, избухна вчера по телефона за в. "24 часа" Маги Желязкова. Носителката на титлата "Мисис България 2003" призна, че се е уморила непрекъснато да обяснява на приятели, роднини и далечни познати, че със съпруга й са заедно и живеят под един покрив.

Истината е, че имаме два апартамента, наистина са в един и същи блок, на една и съща площадка, но в единия живеем, а другия го даваме под наем, обясни брюнетката. Тя и съпругът й решили да вземат две жилища в съседство, защото имат син, който след време, когато порасне, ще иска да се отдели от тях. И наистина, понеже детето ни все още е малко, си имаме наематели в апартамента, обясни Желязкова.