search icon
search icon

Ива Дойчинова си е хванала любовник?

Доскоро “Мама за пример”, водещата на сваленото от ефир предаване “Денят е прекрасен” Ива Дойчинова си е хванала любовник

Доскоро “Мама за пример”, водещата на сваленото от ефир предаване “Денят е прекрасен” Ива Дойчинова си е хванала любовник, писаха наскоро жълтите издания.

Интимният й партньор бил оператор, мълви се усилено сред светските среди.

За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Ива Дойчинова за коментар.

Лъжа е, с гърлен смях отрече вчера пред "24 часа" бившата тв водеща и настоящ пиар на "Центъра за независим живот" Ива Дойчинова. Наскоро бяха писали, че любовник ми е Александър Кадиев (синът на Катето Евро - б.р.),а сега как се казва новото ми гадже?, с любопитство попита тя. Дойчинова разказа, че напоследък организирала инициативи за хората в неравностойно положение. И ако някой политик дойде на наша среща, веднага ми го приписват за любовник, обясни още Дойчинова.

"Утре правим дебат за кандидат-кметовете, които от централния вход на СУ трябва с инвалидни колички да се придвижат до сградата на Столична община. Обзалагам се, че който дойде, без значение от коя политическа партия е, ще е новият ми любовник, каза още Дойчинова.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари