Мариана Попова, Амалия и Хората от Гетото - в ролята на лошите герои, организираха успешен заговор срещу звездите - Миро, Мария Илиева и Орлин Горанов по време на Годишните музикални награди на БГ Радио.

Мария Илиева остана без кола, а какво се случва с Миро и Орлин Горанов, създателите на клипа са оставили с продължение за следващия епизод и въображението на зрителите.

Видеото към новото парче на Мариана Попова, Амалия и Хората от Гетото, което е със заглавие"WILD", бе заснето на 6 юни - рождения ден на Мариана, и стана най-милия подарък за нея от екипа на продукцията и от нейните близки приятели и колеги - Миро, Мария Илиева и Орлин Горанов.

"WILD" е кинопродукция, в буквалния смисъл на думата. Творческият екип - Тодор Чапкънов /режисьор/, Лоренцо Сенаторе /оператор/, Антонело Рубино /художник/, е екипът, заснел видеоклиповете в България на Таke That и Jessie J. Монтажът е на Ники Скерлев.

За снимките на клипа бяха ангажирани над 200 статисти, много и ефектни костюми за различните роли, автомобили от висок клас и професионален технически екип.

Музиката и аранжиментът на парчето са дело на PRO X, текстът е на Данна Иванова, а на рап частта на Getto Produсtion.