Гневни участници се разбунтуваха срещу музикалното риалити „Гласът на България”.

„Търси се „Глас на Слави Трифонов”, а не глас на България. Той иска да си избере младо момиче, с което да сключи договор за пет години. Защо тогава обяви, че всички таланти от всички възрасти ще могат да участват и имат шанс да победят”, попитаха пред „Монитор” побеснели от яд участници в предаването, които твърдят, че всичко там е нагласено.

„Напрежението във вокалните двубои на „Гласът на България” започва да се отразява и на треньорите. В епизода в понеделник от 20 часа зрителите ще станат свидетели на ожесточена препирня между Миро и Мариана Попова”, съобщиха от шоуто.

Те обаче скриха, че двамата треньори са имали страховити скандали с кандидатите още на старта на музикалното риалити, защото потъпквали достойнството им.

Участници в кастингите се вдигнаха на бунт срещу Миро и Мариана, заявявайки, че са били обиждани по време на изпълненията им. „Унизените и оскърбени” кандидати за слава се канят да гостуват във всички възможни тв предавания, за да разкажат истината за шоуто.

„Аз пък обясних на Миро и Мариана, че и двамата са ни изложили на „Евровизия”. Тя има дефект в говора, не бих се хванала да правя дует с нея. Казах им всичко това в очите. Та те си бяха избрали отборите, преди да бъдем допуснати до участие.

Само им запълвахме телевизионното време. Останалите участници от нашата група ме чуха как пея акапелно, подкрепиха ме, че съм казала неща, които те не са посмели, нахлуха на сцената, започнаха да свиркат. Слави Трифонов просто се самозабрави. Аз бях на голяма сцена, когато той продаваше мартенички. Лично съм си купувала от него “, разказа отрязаната след втория кастинг Снежана Христова, която е певица с музикално образование, даже има награди от престижни музикални форуми.

Тя е в недоумение и от реакцията на Миро към нея по време на кастинга. Бившата половинка на дует „Каризма” я попитал:

„Защо водите болното си дете?”

Въпросът бил в отговор на нейна молба да не я обижда, защото 13-годишният й син гледа на мониторите представянето й.

„Откъде обаче Миро знае, че детето е болно?”, недоумява майката.

По правило журито не трябва да познава участниците, дори не ги гледа по време на изпълнението им.