Докато Коцето прави пари и осигурява материално тричленното си семейство, съпругата му Надя се грижи за дъщеричката им Мариана и успява да учи уроците си в университета.

Всички коментират ситуацията като странна, но похвална. Един толкова фриволен в поведението си мъж да прави удачно семейство с една толкова сериозна и ученолюбива млада дама.

Надя е в специалността право и това, че е отличничка там си е сериозна работа. Блондинката учи престижната специалност в Нов български университет.

Младата дама не учи само за престиж, а е твърдо решена да гради юридическа кариера. Тя мечтае да стане юрист и да отвори собствена кантора.

С избора си на професия Надя показва, че е достойна наследничка на родителите си, за които Коцето казваше преди брака си, че са хора от сой и със солидно образование, пише kliuki.bg.

Любопитна подробност, свързана с двете последни любими на фолкаджията Константин е, че и двете – Надя и Райна, ще стават висшистки в един и същи ВУЗ – НБУ. Там учи и полага почти всички свои изпити с отличен и доскорошната дуетна половинка и приятелка на певеца – Райна.

Снимки: Биад