Дни след раздялата с мъжа си Юлиян Вергов съпругата му Ирина вече излиза с млад и красив момък.

Двойката се препичала в кв. Бъкстон на слънце в кафе в обедната почивка, пише ”България днес”.

Красавецът скрил лицето си зад черни очила тип “маска” кавалерствал през цялото време на елегантната си дама.

“Щастлива съм, на нещастна ли ви приличам”, заявила Ирина. 37-годишната красавица работи в рекламния отдел на интернет сайт. Любовната история на Ирина и Вергов прилича на Шексипировата “Комедия от грешки”.

Двамата са заедно от 2001 година, а дъщеря им Алена е на 9 години. Събират ги един изкусителен мъжки поглед и два кокершпаньола. Още когато била на 13 Ирина се захласнала по баткото на първата им среща в “Арапя”.

След три години се срещнали на “Дюни”. После Юлиан станал студент “Актьорско майсторство” в НБУ, а Ирина отишла там на интервю за работа. Пред кабинета на редактора пък седял Юлиян и нагло пушел. Тя му поискала цигара докато чака. След интервюто я чакал с колата си.

“Това е моят човек”, си помислила тя тогава. Дни наред й звънял, но тя не му вдигала. Засекли се след години на “Витошка”. Той бил с гадже и две кокерки.

Тя пък с кокер. Подметнала, че е добре кучетата да се оженят, Юлиан отново й дал телефонния си номер, а този път Ирина го бомбардирала с есемеси. След множество разходки с кокерките последвало и предложение за женитба. Без дори още да са имали интимна близост...Но Ирина пак изчезнала. След три месеца се появила вече за дълго.

Дата за сватба насрочили чак когато била бременна. Във въпросната неделя й се обадил служител да й напомни, че имат час за ритуал. “Не знам къде е залата”, отговорила му безгрижно тя и не отишла. Тогава Юлиан почерпил приятелите си в кръчма за това, че няма да се жени. Двамата така и не се решили да скрепят връзката си в Гражданското.

Снимка: Булфото