Американски клюкарски сайт твърди, че разполага с информация, която може да вкара лекаря на Майкъл Джексън - д-р Конрад Мъри, зад решетките.

От медията разкрили, че са разбрали от свой източник, познат на криминалистите по делото, че върху шишенцата с лекарството пропофол, което уби Краля на попа, не са открити отпечатъците на звездата. Това означава, че няма как Джако сам да си е бил смъртоносната доза болкоуспокояващо, както твърди защитата на д-р Мъри.

"Адвокатите на лекаря доста ще се затруднят да убедят журито, че Майкъл сам си е бил инжекцията с пропофол, след като върху шишенцата с лекарството няма негови отпечатъци. Върху тази теза се градеше цялата защита на адвокатите на д-р Мъри, но сега думите им просто увисват във въздуха", подшушнал източникът.

Последната седмица беше доста тежка за защитниците на Конрад Мъри, особено след като двама парамедици, отзовали се на спешното обаждане във фаталната нощ, дали показания по делото. По думите им лекарят не им казал, че е дал на Майкъл Джексън пропофол. Единият от парамедиците дори заявил, че след като линейката с Джако потеглила, той се качил до стаята на звездата и заварил д-р Мъри да тъпче в чантата си тръби, с които венозно се вкарва анестетика лидокаин, който действа като местна упойка.

*Конрад Мъри

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver