Марта Вачкова го е ударила през просото и е зарязала всички диети.

с най-добър достъп до оскъдните хапки на партито по повод 20-годишнината на луксозния фризьорски салон „Арлет“ и рождения ден на топ коафьора Гого.

Марта Вачкова е може би единствената, която не се е стреснала от вида на голите си снимки от това нудистко лято и не се ограничава в храната. Марта се движи по партита и ревюта с 14-годишната си щерка, по примера на Мадона. Също като Лурдес, тийнейджърката Рада е коментирана заради наследствените си буйни вежди, пишат novini.bg

Към най-тежката гостенка на събитието Марта, се присламчи Гала с мъжа си. Двете са стари дружки, а дъщерите им – Рада и Мари, бяха първи приятелки, докато детско скарване не ги раздели.

Сръчната Марта Вачкова успяваше да похапва непрекъснато докато раздаваше целувки и прегръдки на близкостоящите и изостави хапките само за да изреве „Изненада!“ заедно с останалите гости при пристигането на рожденика. Според приятели на Марта, тв. водещата напоследък е заковала кантара на 105 кг. За разлика от нея, Лора Караджова не се докосна до нищо друго, освен до розето си и Део.