Кубрат Пулев е роден на 4 май 1981 г. в София. Еврошампион от Ливърпул 2008 г. В момента той е най-известният български боксьор. Състезава се в тежка категория - над 91 кг.

Освен триумфите на боксовия ринг връзката му с фолк звездата Андреа и участието му в нейни клипове също е причина името и лицето му да не слизат от медиите, пише blitz.bg.

- Кобра, кажи ми честно, рефлектират ли по някакъв начин върху имиджа ти скандалните ситуации, в които понякога Андреа, а и изобщо колежките й в попфолка попадат? Най-често, когато хората са позабравили дадена звезда, почти винаги в Интернет изскача някое и друго порноклипче с нейно участие?
- Лично на мен ми се отразяват по-скоро позитивно, защото все пак Андреа е човек артист. Въпреки че има и негативна страна, разбира се, най-малкото защото има много хора, които мразят чалгата, мразят тази музика, не харесват, че тя се облича по-предизвикателно. Оттам започват да говорят, че щом тоя е с такъв човек, значи и той е същият като него, някакъв чалга тип. Това са пълни глупости. Аз винаги съм слушал чалга, много преди да срещна Андреа, и продължавам да слушам.

*Кубрат и Андреа

Колкото до скандалните ситуации, които се разиграват понякога в попфолка, те не рефлектират по никакъв начин нито персонално върху мен, нито върху развитието на кариерата ми. Те могат да повлияят единствено в бранша на Андреа, но тя е наясно с тези неща. Спортът е много далеч от музиката и от попфолка. Не знам кой с какви похвати се тласка нагоре в кариерата си, но ще ти кажа, че Андреа е много талантлива, не защото съм емоционално обвързан с нея, а изобщо. Специално тя много добре знае как да си направи нещата, в кой момент точно как да реагира. Затова я бива много. Понякога, дори без да иска, прави най-правилните действия, което в много ситуации наистина ме изненадва. Страхотно се справя. А и образът й по телевизията, на сцената е коренно различен от това, което е тя в действителност. Хората я виждат провокативна, предизвикателна, брутално разкрепостена, отчасти прекаляваща дори, по-нахакана, по-уверена, а в действителност тя е много свита, много нежна, ранима, плаче за най-малкото нещо.

- А ревнив ли си? Андреа почти винаги е заобиколена от мъже – в клиповете си, по участия...
- Ревността според мен идва тогава, когато има повод да дойде. Когато направи някой по-брутален клип, с него само показва на какво интелектуално ниво е, защото ако клипът е направен грозно, това е друго, но когато в него има естетика, красота, това е доказателство за професионализъм. За всяко нещо си има начин да се направи стилно, красиво. Това ми харесва.

- Има ли нещо, от което искрено те е страх, при все че си толкова силен мъж?
- Прекалено ми е забързан животът, за да се замислям за това. Нормално е, всеки човек си има някакви свои притеснения, но... да сме живи и здрави, това е най-важното. Ако си жив и здрав, и щастлив, страшно няма. На този етап всичко ми е наред, щастлив човек съм, добронамерен към всички, това е.

Интервю: Анелия Попова