Близките приятелки Гала и Кремена Халваджиян са в доста обтегнати отношения в момента, писаха жълтите издания.

Водещата на "На кафе" и ексцентричната дизайнерка се хванали за косите покрай ремонта, който Гала прави на апартамента си.

Тв звездата поверила обзавеждането на съпругата на продуцента Магърдич, но като видяла колко кичозен се получава домът й, вдигнала луд скандал на уж приятелката си. Потърсихме Гала за коментар.

Лъжа е, отсече вчера Гала пред в. "24 часа". Тя обясни, че ремонтът първо все още не е приключил. Промените били възложени на приятелката й Кремена и дизайнерът Алекс, които са и водещи на новата архитектурна рубрика в сутрешното й предаване.

"Кремена е стилист и мой най-близък човек от години насам, едва ли нещо подобно би могло да развали отношенията ни”, обясни водещата. Тя поясни, че подчинява жилището си на рустикалния стил с провансалски елементи.

"Признавам, че той не е подходящ за апартамент, отива повече на къща, но съм луда по него и го искам в дома си. Понякога стилистите сбъдват идеите, които ми харесват, без обаче да им се нравят на тях. Защото това е моят дом и те гледат да го подчинят на моя вкус", обясни още Гала. Тя обаче се оплака, че ремонтът за съжаление тече бавно.